Billig A-kasseSe de billigste A-kasser i Danmark

Billigt alarm system til private

Billigt alarm system til private / Tyverialarm til villa og hus fra sikkerthjem

Komplet alarmsystem til de lidt større boliger. SikkertHjems alarmsystemer bygger på nabohjælp konceptet, hvilket betyder at skulle uheldet være ude, så fremsender alarmen automatisk alarmerings-SMS’er til dig og 4 af dine naboer, venner eller familiemedlemmer. På denne måde behøver du ikke vente på at en vagt skal ankomme til stedet., men dit helt eget nabohjælp netværk kan hurtigt undersøge sagen og eventuelt alarmerer rette myndigheder, hvis nødvendigt.

Mange betjeningsfunktioner

Et godt alarmsystem skal både være nemt at betjene og kunne bruges af alle familiens medlemmer, børn som ældre. Netop derfor har vi forsøgt at gøre betjeningsmulighederne for vores alarmsystem, så simple og fleksible som overhovedet muligt.

Alarmsystemet kan nemt betjenes på følgende måder:

Gratis app til iPhone® og Android™ smartphones

Ejer du en iPhone eller Android baseret smartphone, kan du med fordel hente vores gratis app. Denne giver dig mulighed for intuativt og nemt at opsætte og betjene alarmen, direkte fra din smartphone. – Med den gratis G5 app installeret på din telefon, har du altid dit alarmsystem lige ved hånden.

SMS

Selvom du ikke skulle eje en smartphone, så kan du stadig betjene G5 alarmen mobilt – både hurtigt og nemt. Ved at sende en SMS-besked til alarmen med teksten “?”, svarer systemet tilbage med en menu, hvorfra du kan opsætte og indstille systemet helt som du ønsker det. Daglig til- og frakobling af alarmen, foregår også hurtigt og nemt, ved blot at sende en SMS til systemet.

Fjernbetjeninger

I alle vores alarmpakker medfølger en eller flere fjernbetjeninger. Med en fjernbetjening i dit nøglebundt kan du nemt betjene alarmsystemet i dagligdagen. Fra fjernbetjeningen kan du slå alarmen til når du forlader boligen, aktivere hjemmetilstand når du er hjemme, slå alarmen fra og tilkalde akutassistance blandt dine alarmmodtagere ved at trykke på SOS knappen.

Nøglebrikker

G5 alarmpanelet har en indbygget nøglebriklæser. Ved blot at føre en nøglebrik henover alarmpanelet, kan du nemt og hurtigt slå alarmen fra, helt uden brug af kode eller indtastninger af nogen art. Dette er

Alarmpanelets touch-tastatur

Direkte fra alarmpanelets touch-tastatur kan du med et enkelt tryk på en knap slå alarmen fra. Ved at indtaste din selvvalgte PIN-kode, kan du også nemt slå alarmen til, både når du forlader boligen og når du er hjemme.

Alarmpanelet indeholder også en indbygget nøglebriklæser, som gør det muligt at slå alarmen fra ved blot at føre en af de medfølgende nøglebrikker hen foran panelet. – Dette er især praktisk til de helt små medlemmer af familien.

Eksternt trådløst tastatur

Hvis du har flere indgangsdøre til boligen eller hvis du f.eks. ønsker at gemme alarmpanelet væk, så kan du med fordel montere et trådløst tastatur i forbindelse med boligens primære indgange.

Det trådløse tastatur fungere på samme måde som alarmpanelets indbyggede touch-tastatur og inkluderer også en nøglebrikslæser.

En separat brugerkode kan opsættes for det trådløse tastaur, hviklet kan være praktisk steder hvor mange mennesker skal have adgangs.

Alarmsystemet fra sikkerthjem er utrolig let at betjene!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *