Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Billigt bredbånd og TV

Telia kører i øjeblikket en kampagne, hvor du kan få billigt bredbånd og TV pakke til en lav månedlig ydelse, ca. 200.- kr. under konkurrenternes tilbud!

“Priserne for TV er kun gået én vej, og det er op. Samtidig er streaming af film og tv vokset voldsomt, og det ser vi som et klart tegn på, at danskerne søger billigere alternativer til de alt for dyre tv-pakker, som de bliver prakket på i dag. Dette alternativ skal være Telia”, fortæller Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Se TV både ude og hjemme

Med Telia TV og bredbånd kan du se TV på dit fjernsyn, samt din smartphone, tablet og computer – præcis som det passer dig. Du kan både se TV på din TV-skærm og i en lækker og brugervenlig app, som gør det nemt at se live-TV, streaming og leje film fra Danmarks største filmbibliotek.

Fra kun 299 kr./md får du billig bredbånd og TV pakke.

Lige nu kører Telia en kampagne, hvor du kan få 17 TV kanaler og 20/2 bredbånd i en samlet pakke fra kun 299 kr./md. (normalpris 328 kr./md.).

Der er også to lidt større TV pakker med hhv. 25 TV kanaler inkl. bredånd til kr. 399,- pr. md. eller den helt store TV pakke med 47 TV kanaler og bredbånd til kr. 499.- pr. måned.

Bredbånd er inkluderet i prisen

Når du bestiller Telia TV med bredbånd er bredbåndet inkluderet i din TV-pakke. Du får op til 20 Mbit download (minimum 10 Mbit) og 2 Mbit upload.

Du får en masse ekstra med i prisen

Med Telia TV i hjemmet og på farten kan du se tv på dit fjernsyn, din smartphone, tablet og computer uanset hvor du befinder dig i landet. Det bedste underholdning og tv-kanaler er samlet i én app.

Lej film med appen og på dit tv

Med Telia TV appen kan du leje film som du kan se direkte i appen, på dit fjernsyn, eller via din computer på teliatv.dk. De har Danmarks største filmbibliotek og opdaterer det hele tiden med de nyeste og bedste film.

Start forfra

Du kan starte programmer forfra eller pause dem når du ser TV. Det betyder at du ikke går glip af starten, når du skal se dit yndlingsprogram, du spoler simpelthen bare tilbage til starten – også selvom du først tænder appen midt i udsendelsen.

TV on Demand (tv-arkiv)

TV on Demand medfølger altid med Telia TV og indebærer et kæmpe tv-arkiv hvor du kan se nyligt udsendte TV-programmer flere dage efter det har været vist. Så går du ikke glip af dine yndlingsprogrammer.

TV kanaler i de forskellige TV-pakker

Herunder er en oversigt over de forskellige TV kanaler der indgår i de tre TV pakker med bredbånd:

Telia TV
Klik her fore flere oplysninger om kampagnen med billigt bredbånd og TV fra Telia.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *