Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Book selv ferie

Halvdelen af glæden ved at rejse på ferie er planlægningen af selv rejsen. Hvis du vælger selv at planlægge din rejse som en book selv ferie , hvor du selv booker flybilletter, hotel og evt. en lejebil, så kan der tit være mange penge at spare.

Billigere-rejse.dk

På rejse bloggen Billigere-rejse.dk har de forsøgt at liste nogle af de erfaringer de har gjort sig, når man skal arrangere en book selv ferie. Hvordan finder man de billigste flybilletter, de bedste og billigste hotelværelser, og ikke mindst, hvornår det kan være fordelagtigt, at lave selve bestillingen af de forskellige billetter.

Der er både fordele og ulemper ved at booke ferie selv. For det første kan det nævnes, at alle økonomer vil gøre sig enige i, at tid er penge. Det tager længere tid at booke sin ferie selv, da man skal undersøge hvor de bedste tilbud findes. Vælger du en rejsepakke gennem et rejseselskab slipper du for det besvær. Dog får du ikke helt selv lov til at vælge din helt personlige ”rejse”, når du lader et selskab arrangere din ferie. Derudover skal det også nævnes, at mange nyder selv at booke ferie. Er du en type af den sidste kategori, så vil du helt sikkert kunne finde nogle gode tips til hvad du skal huske på, når du skal planlææge din næste book selv ferie.

Ud over tips til en book selv ferie, så har de også liste en lang række rejselinks der kan være nyttige, når man kaster sig ud i en book selv ferie. Der er også links til et par rejsebureauers sider med afbudsrejser mv. Prøv det, der kan være rigtig mange penge at spare på din næste rejse.

Tags: afbudsrejser , billig rejse , billige flybilletter , billigt hote , book selv ferie , ferie , rejselinks

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *