Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Gratis avis i 4 uger!

Gratis avis i 4 uger

Dagbladet information kører pt. en kampagne, hvor du som bruger kan få avisen leveret hver dag i 4 uger helt gratis og uden nogen form for forpligtelser! Den gratis prøve periode ophører helt af sig selv efter fire uge, så du behøver ikke at gøre yderligere, med mindre du selv ønsker at fortsætte abonnementet.

Ud over at få avisen leveret til døren hver dag, så for du også fuld adgang til information.dk, hvor du online kan læse alle de artikler du lyster.

Avisen information er en politisk og økonomisk uafhængig afvis der blev grundlagt som forum for det frie ord på befrielsesdagen 1945. Det har de bestræbt sig på at være lige siden!

Lidt mere info om avisen information:

Information er Danmarks intellektuelle dagblad, der tør prioritere og skrælle alt det uvæsentlige fra. En avis, som tager læserne alvorligt, udfordrer dem og hver dag bestræber sig på at trænge bag om nyhederne for at analysere og perspektivere. Gratis aviserne, Internettet, fjernsynet, radioen og tekst-tv står som regel for de hurtige opdateringer, mens Informations kritiske, analytiske og dybdegående journalistik i højere grad dækker baggrundshistorier og perspektivering. Det gør at Information kan være husstandens eneste landsdækkende betalingsavis, idet at en af vores styrker netop er det, der ikke dækkes af de gratis trykte og de elektroniske medier. Kombinationen af Information og flere andre nyhedsmedier er derfor oplagt.

Gør brug af det unikke tilbud fra information her om gratis avis i 4 uger. Abonnementet stopper helt automatisk efter 4 uger.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *