Billig A-kasseSe de billigste A-kasser i Danmark

Gratis energitjek – er dit hus isoleret ordentligt?

Trænger dit hus til et gratis energitjek? Jydsk Tagteknik tilbyder i øjeblikket at udføre et gratis energitjek at dit hus. Hvis det viser sig at der kan gøres noget for at energiforbedre din bolig, så vil du efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud på energioptimering af boligen.

Derfor skal du energioptimere…

…det øger værdien af din bolig En grundregel er at et trin op på et energimærke øger salgsprisen på dit hus med 800 kr. pr. m2. Dvs. har du et hus på 165 m2 vil dets værdi stige 130.000 kr. pr. energimærketrin

…din varmeregning bliver lavere Der kan være store besparelser for et hus på varmeregningen hvis man energiforbedrer. Ofte ser vi at alene besparelsen på varmeregningen ved fx efterisolering gør at investeringen er tjent hjem på kun 3-4 år

…du få et sundere indeklima Energiforbedringer giver typisk lunere luft, mindre træk og er mindre belastende for klimaet og miljøet. Det er en mærkbar oplevelse som alle der får lavet energiforbedringer vil opleve fra dag ét.

Kom godt i gang med at energiforbedre din bolig

Med et energitjek får du helt konkret at vide, hvilke energibesparelser, der kan svare sig at gennemføre i netop din bolig. Dit dit varmeanlæg bliver gennemgået, der kigges på isoleringen,  dine vinduer tjekkes, vi får et overblik over dit elforbrug og meget andet.  Og vi sørger for, at det alt sammen bliver sammenfattet i en rapport, der nøje anviser dig løsningerne på at få nedsat dit energiforbrug.

Der kan være flere kilder til utætheder. Varmen kan sive fra vægge, loft, døre og vinduer, men det kan være svært selv at finde synderen.  Med et gratis energitjek får du foretaget en kuldemåling, og blotlagt hvor varmen slipper ud, samt om det kan betale sig at sætte ind.

Hvad er et energitjek?

Et energitjek begynder med, at tallene for både el- og varmeforbrug gennemgås. Efter at have gennemgået din bolig laves der foreløbige beregninger, der viser, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind. Og der gives nogle bud på, hvordan det håndværksmæssigt bedst kan gøres.

Få besøg af en Energikonsulent fra Jydsk Tagteknik. Han vil give dig anbefalinger til energiforbedringer og hvilken effekt de vil medfører. Derudover vil han fortælle om Jysk Tagteknik garantiordning og attraktive finansieringsmuligheder.
Det gratis tilbud er desværre ikke længere tilgængeligt. Men der gives i stedet et nedslag i prisen på 300 kr. (normalpris 995.- kr) således at prisen for et fuldt energitjek af din bolig, således kun er 695.- kr.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *