Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Gratis filmstreaming med Netflix

Gratis Netflix

Netflix er de seneste år blevet den mest populære tjeneste, at se film og TV-serier med online. Kunne du tænke dig gratis Netflix, så du kan teste hvad Netflix egentlig er , inden du køber det? Så er det nu muligt. Hos Netflix, kan du nemlig få en måned gratis abonnement på deres tjeneste, så du i ro og mag kan prøve deres filmstreaming tjeneste helt gratis!

Der er flere der har opsagt eller ændret deres TV­-pakke til fordel for Netflix. Mange var skeptiske i starten, men efter deres prøveperiode med gratis Netflix, var de overbevist om det var, det de skulle have.

Netflix har et stort udvalg af både film og TV-­serier, så der vil altid være noget for dig. Du finder hurtigt ud af, at navigere rundt i Netflix da det er lavet så simpelt, at selv de mindste i familien kan følge med. Der er ikke kun et stort udvalg for de større i familien, men også for de helt små. Efter en måned med gratis Netflix, er der mange børnefamilier der er blevet overbevist, da det er en let måde, at lade børnene se film på. Den ultimative børnepasser er jo fjernsynet, så med Netflix på skærmen og børnene bag, så har du ro det næste stykke tid.

Så hvis du har hørt meget om Netflix, eller det måske er noget helt nyt for dig. Så kan det anbefales at benytte sig af deres tilbud om, at få gratis Netflix i 30 dage. Langt de fleste fortsætter med det, og det må jo betyde der er noget indhold, som folk kan lide af se.

Netflix kan bl.a. tilgås på nyere smart TV, smartphone (iPhone, Android), Tablets (iPad), almindelig PC, Apple TV mv.

Netflix udvælger alle deres TV­-serier og film manuelt, og finder frem til hvad folk helst vil se, og det er så det der ender på Netflix. Du er derfor altid sikker på, at det der ligger på Netflix, er noget andre også gider og se.

I januar i år kunne det danske forbrugerelektronik-website Recordere.dk så  rapportere, at Netflix nu var så stor, at de ville være Danmarks 6. største  tv-kanal, hvis man kunne tune ind på dem via f.eks. kabel-tv. Det betyder,  at Netflix bliver set mere end TV2 News og Kanal 5, og kun en lille smule  mindre end DR2 og TV2 Charlie.

At streaming-tjenester som Netflix er fremtiden, behøver man blot kigge på de  unges vaner for at konstatere. Hvis Netflix var en ’rigtig’ tv-kanal, ville  de være den tredjestørste blandt de unge, kun overgået af TV2 og TV3 og på  niveau med DR1.

Men de danske tal blegner naturligvis i forhold til tallene på verdensplan. I  hjemlandet USA anslås Netflix til, i peak-perioder, at sidde på op til 30%  af den amerikanske Internet-trafik. De har p.t. mere end 44 millioner  brugere i de lande, hvor de foreløbig er lanceret.

Du kan tilmelde dig Netflix her

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *