Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Gratis lån

Gratis lån – lån uden renter og gebyrer

Står du lige og mangler lidt penge, og har du ikke mod på at skulle betale skyhøje renter og gebyrer? Ja så er der faktisk stadig en mulighed for at låne penge – helt uden renter og gebyrer. Der er nemlig en del låneudbydere der tilbyder gratis lån af penge, hvis man vel og mærke betaler dem tilbage inden for en kortere tidshorisont. Typisk så kan man låne et mindre beløb i op til 30 dage kvit og frit, hvis man betaler pengene tilbage inden for den aftalte periode.

Lige pt. er der tre låneudbydere der tilbyder gratis lån, hvor du som lånetager kan få stillet et beløb gratis til rådighed i en kortere periode. Betaler du pengene tilbage inden den aftalte periode er udløbet – ja så er lånet gratis.

De tre låneudbydere er:

LEASY MINILÅN . Med et Leasy Minilån kan du låne op til 10.000 kr. rente og gebyrfrit i op til 60 dage. Med L’EASY Minilån kan du låne op til 10.000 kr. Du får 60 dages rente- og afdragsfrihed. Du får glæde af pengene her og nu, men du venter 60 dage med at starte din indbetaling. Du kan samtidig selv bestemme, om du vil betale over 12, 24 eller 36 måneder. Lånet kan også indfries uden gebyrer, hvis du igen får luft i budgettet, inden lånet er udløbet.

KVIKAUTOMATEN . Hos Kvikautomaten kan du som førstegangslåner, låne op til 3.000 kr. gratis i 30 dage. Et kviklån hos Kvikautomaten.dk er et alternativ til dig, der ikke orker din bank eller har lyst til at påbegynde lange afdragsordninger, men blot har brug for lidt penge på kontoen her og nu, uden alt muligt bøvl.

VIVUS . Hos Vivus kan du låne op til 4.000 kr. gratis første gang. Har du Nordea som bank, kan du oven i købet få pengene udbetalt indenfor 2 timer!

Klik her for et oversigt over gratis lån .

Klik her for en oversigt over større kviklån – helt op til kr. 350.000 kr.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *