Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Gratis lydbøger – til både børn og voksne!

Gratis lydbøger

Lydbøger (gratis lydbøger) bliver mere og mere populære, også blandt børn og unge. Efterhånden som de fleste har fået anskaffet sig en smartphone, en tablet, iPod eller måske en bil med bluetooth/aux integration, så er det blevet super nemt at forholde sig til lydbøger.

Lydbøger er et super alternativ til almindelige bøger når man f.eks. kører bil, både børn og voksne har det med at blive køresyge når man læser i bilen. Det er nu et overstået kapitel med lydbøger, hvor kan bare sætter høretelefonerne i øret og så er man i gang med en ny historie.

Men da lydbøger koster mindst det samme som en fysisk bog, nogen gange mere, så kan det godt gå en at blive en lidt bekostelig affære at anskaffe lydbøger. Derfor har vi her på sitet liste en række links op, hvor man kan få/låne lydbøger helt gratis.

Du kan finde en del gratis lydbøger til både børn og voksne herunder:

Prøv Mofibo gratis

Nu tilbyder Mofibo både lydbøger og almindelige bøger, få din bog ned på din tablet (iPad mv.) eller smartphone (iPhone mv.) som e-bog,  eller som lydfil, så er der kommet en ny bog tjeneste – Mofibo – hvor du for et månedligt beløb på kr. 99.- kan downloade og læse alle de bøger du ellers orker.  Mofibo har i øjeblikket et tilbud, hvor du kan få en gratis prøveperiode, så du i ro og mag kan prøve tjenesten, inden du evt. binder dig for et abonnement. Prøv Mofibo helt GRATIS her!

gratis lydbøger til børn og voksne

Vidste du, at du med et helt almindeligt mobiltelefon abonnement hos Telia, har mulighed for at få f.eks. lydbog tjenesten Storytel med i pakken helt gratis i 6 måneder! Se mere om Storytel og Telia her .

Bibliotekerne har lavet sitet netlydbog.dk , hvor man hjemmefra via sin iPad, iPhone (smartphone), PC eller andet medie, kan låne lydbøger helt gratis, både til voksne og børn. Her er en kort vejledning til at få en netlydbog overført til sin telefon, iPod eller iPad.

Altfortalt.dk har et par voksen- og børnelydbøger til gratis download her .

DR har sin egen læseklub , hvor de tilbyder forskellige gratis lydbøger både til børn og voksne til download som podcast.

Gratis lydbøger i dit mobilabonnement

En sidste mulighed for at få gratis lydbøger kunne være at skifte dit mobilabonnement til Telmore Play. Telmore Play tilbyder ud over almindelig mobiltelefoni med taletid, data, fri sms og mms også en lang række tjenester GRATIS i mobilabonnementet.

Med Telmore Play får de følgende tjenester gratis med i dit mobilabonnement:

  • Tusindvis af bøger og lydbøger lige ved hånden –  nye populære titler med Mofibo
  • De nyeste og mest populære serier og spændende dokumentarer med HBO Nordic
  • Et overvældende udbud af de bedste og største film med C More Play
  • Et bredt udvalg af serier, film, nyheder, reportager og comedy med TV 2 Play
  • Masser af inspiration med de populære magasiner Eurowoman, Euroman, Gastro og RUM
  • Adgang til et væld af digitale nyheder og andre fordele med Politiken Web og Ekstra Bladet Ekstra
  • Millioner af musiknumre, uanset hvor du er med TELMORE Musik
  • Det bedste til de mindste. Mød Rasmus Klump, Alfons Åberg og mange flere med Min Bio.
  • Fri tale, fri sms og mms samt 12 GB data og 4G netværk

Alle de gratis tjeneste kan deles imellem familiemedlemmerne og installeres på flere enheder.

Du kan få Telmore Play for kr. 249.- pr. måned .

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *