Billig A-kasseSe de billigste A-kasser i Danmark

Gratis tageftersyn!

Gratis tageftersyn

Er dit tag kommet godt igennem efterårets storme og vinterens nedbør? Trænger dit tag til et gratis tageftersyn?

Jydsk Tagteknik tilbyder i øjeblikket at lave et gratis tageftersyn, helt uden nogen form for forpligtelser for dig som forbruger. Når tag eftersynet er foretaget og hvis det evt. viser sig, at der er behov for reparation eller helt udskiftning af taget, så fremsender Jydsk Tagteknik et uforpligtende tilbud om reparation/udskiftning af dit tag til yders konkurrencedygtige priser.

Med over 40 års erfaring er Jydsk Tagteknik en solid virksomhed med konstant fokus på kunderne og på at levere godt håndværk og god service. Som kunde hos Jydsk Tagteknik får du en sikker, solid tagløsning med professionel gennemførelse – tilmed til en god konkurrencedygtig pris. De giver dig rådgivning om den bedste tagløsning for dit hus og en ordentlig vejledning omkring materialer og muligheder. Når opgaven går i gang, tager de sig naturligvis også af koordineringen af arbejdet fra start til slut.

Udskiftning eller renovering af et tag er en større investering, derfor har Jydsk Tagteknik fastprisgaranti på alle opgaver. Deres konsulenter gennemgår altid opgaven grundigt sammen med dig, inden de giver et tilbud. Det sikrer dig både, at det er den bedste løsning for dit hus, og at det bliver til en fast, konkurrencedygtig pris. Samtidig giver gennemgangen dem det helt rigtige overblik over opgavens omfang, så den kan gennemføres hurtigt og effektivt. Alle opgaver planlægges nøje, så leveringstiden kan overholdes.

Husk du kan få boligfradrag på håndværkerarbejde udført i 2014 – få 30.000 kr. i fradrag pr. husstand, hvor der er 2 voksne over 18 år!

Klik her og bestil et gratis og uforpligtende tageftersyn.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *