Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Gratis Viaplay – TV, film og serier gratis i en måned!

Gratis Viaplay

Nu kan du prøve Viaplay helt gratis i en måned. Hvad er Viaplay?

Viaplay giver dig Forpremierer, danske programmer, de bedste komedier, madlavning, drama og krimi. Her finder du næsten alt! Viaplay mener, at det er på tide, at du kan se programmer og serier, når det passer dig. Når du er på farten. Når du har lagt børnene i seng. Når der ikke er noget godt på TV. Når du er på ferie. Når du kun har tid til at se halvdelen af et afsnit og vil se resten senere. Lige præcis når det passer dig. Du kan bl.a. se de populære TV3 programmer som: Robinson, fangerne på fortet, Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og meget mere. Der er også et stort udvalg af Film og serier, som frit kan tilgås.

Børneprogrammer med dansk tale!

Stort udvalg af helt nye børnefilm og programmer på dansk. Klassikere som hele familien kan se. Download filmen og tag iPad’en med til børnene på bagsædet eller i flyveren på vej på ferie. Mulighederne er uendelige, og dine børn vil elske selv at kunne vælge.

Se Viaplay hvor du vil!

For at give dig frihed til at se det bedste indhold præcis som du vil, findes Viaplay på mange forskellige platforme. Computer, mobil, tablet, spillekonsoller, chromecast og smart-tv kan alle bruges, så du selv bestemmer hvornår og hvor du vil se Viaplay.

Alle Viaplays film og TV programmer og serier kan frit downloades til din enhed, så du kan have en film med på farten, også selv om du ikke er online (på internettet)

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *