Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Lån penge trods rki registrering

Lån penge trods RKI registrering – vi har set på andre løsninger! Er du registreret som skyldner hos RKI, så er det meget svært at låne penge i banken. Mange forsøger sig med diverse kviklån , SMS-lån , mv. men også her laves der typisk en kreditvurdering, og det er også her, næsten umuligt, at låne penge, hvis man er opført i gældsregistret. Typisk så står man opført i fem år i gældsregistret (RKI), dog bliver man fjernet, hvis man har tilbagebetalt sin gæld inden da. Hvis du ikke kan låne penge, hvordan skaffer man så penge hurtigt?

  • Her må du prøve at se på de værdier du ellers er i besiddelse af. Hvis du har en bil kan du måske undersøge om det kan betale sig at sælge den og købe en mindre/ældre for at få frigjort nogle midler.
  • Måske kan du spare lidt penge ved at omlægge dine forsikringer – der er tit lidt penge at hente ved at få dem gennemgået.
  • Hvis du har en mobiltelefon, så er der mange penge at spare om året ved at vælge et af de billige mobilselskaber. ( Oister , Bibob , Telmore )
  • Måske har du en dyr TV pakke, der indeholder en masse TV kanaler du alligevel aldrig ser, også her vil der være lidt penge at hente på årsbasis ved at skifte til en billig TV pakke .
  • Hvis du er medlem af en fagforening og/eller en A-kasse, så kan der også være penge at spare, hvis du vælger en af de frie ( billige a kasser )
  • Måske har du et kælderrum/loft, hvor der er opbevaret en masse brugbare ting, som du alligevel aldrig benytter. Måske nogle af disse ting kan sælges på et loppemarked eller via den blå avis – stort set alt brugbart kan sælges!

En helt anden løsning kan være at få et professionelt gældsrådgivnings firma til at kigge på om du kan blive gældfri på ny. Typisk så gennemgår Curodan din økonomi, og tager herefter kontakt til dine låneudbydere for at lave en attraktiv afbetalingsordning, så der igen kan komme styr på din økonomi. Der kan muligvis også blive tale om at ansøge om en gældssanering, så du kan blive helt gældfri.

Tags: af med gælden , , , blive gældfri igen , gældssanering , lån trods rki , rki ingen hindring , rki lån , ud af rki

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *