Billig A-kasseSe de billigste A-kasser i Danmark

Loftisolering – så meget sparer du!

Loftisolering

Få et gratis og uforpligtende tilbud på loftisolering!

Virkning af loftisolering er at sikre varmen, ikke stiger op igennem loftet. Du kan sammenligne efterisolering af dit loft med en dyne: Hvis den ikke er tyk nok, eller slutter helt tæt, fryser du hele natten. Sådan er det også med efterisolering af loftet. Hvis ikke efterisolering slutter tæt omkring spær, eller hvis der er revner, finder varmen altid sin vej ud.

Hvad er virkningsgraden af loftisolering?
Virkegraden på efterisolering aftager når man kommer over 600 mm, hvorfor man aldrig anbefaler at man får lagt efterisolering højere end de 600 mm. Virkegraden på efterisolering måles i en værdi der hedder Lambda (λ). Lambda er et udtryk for hvor god materialet er til at holde på varmen, eller sagt på en anden måde. Hvor godt er det til efterisolering. Jo lavere Lambdaværdi, jo bedre er materialet til efterisolering Isoleringsmateriale.
Produktet, har en Lambdaværdi på 0,042, hvilket er meget lavt set i forhold til øvrige granulatprodukter på markedet, og dermed meget velegnet til efterisolering.

Så hurtigt er din investering tjent hjem.

Isolerer du dit loft vil du allerede det 4. år have tilbagebetalt udgiften til loftisoleringen og du vil spare 5.200 kr / årligt på varmeregningen.

Grundlag for beregning Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter.
Loftareal der skal isoleres: 120 m2
Eksisterende isolering: 50 mm,
Der efterisoleres med yderlig: 200 mm
Din årlige besparelse: Du sparer: 512 liter olie. Du sparer i kr: 5120 kr.

Den vejledende udgift til isolering er 19.300 kr
Tilbagebetalingstid: 3.75 år

På dette isoleringseksempel vil du samtidig kunne få et tilskud på ca. kr. 2.500 i form af BoligJob ordningen der er gældende til udgangen af 2015.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *