Billig A-kasseSe de billigste A-kasser i Danmark

Spar energi med en varmepumpe – få et gratis tilbud!

SPAR ENERGI! – EN VARMEPUMPE I DIT HUS ER SUNDT FOR DIN ØKONOMI OG FOR BOLIGENS INDEKLIMA!

En varmepumpe er en lille investering, der giver stor besparelse på din varmeregning.
Varmepumper fra Jydsk Tagteknik er typisk et supplement til ens nuværende varmeløsning og kan ofte dække 50-100 % af ens opvarmningsbehov. Foruden opvarmning kan den også bruges til nedkøling (aircondition). Varmepumperne fra Jydsk Tagteknik er fra en af verdens største producenter, er anerkendt for brug af den nyeste teknologi, støjsvag og har høj ydeevne.
Der er også mulighed for mobil fjernstyring af varmepumpen, så du kan tænde varmepumpen på farten, således at du har den ønskede temperatur når du kommer hjem.

Fakta om varmepumper

Energien fra luften udvindes – Den producerer 75% mere energi end den forbruger – Den producerer optil 5 gange mere energi end den forbruger – Den er op til 75% billigere end elvarme, 40% billigere end oliefyr, og 30% billigere end naturgas – Varmepumpen er tjent ind efter ca. 2-5 år – Du nedsætter dit CO2 forbrug  Varmepumpeanlæg flytter varme fra et sted til et andet, idet de udnytter varmen i luften og anvender energien til opvarmning af din bolig. Varmen er altså gratis – du betaler kun for transporten! Desuden fungerer pumpen som et airconditionanlæg, der køler på varme dage og skaber en behagelig rumtemperatur.

Farvel til dug og skimmelsporer
Varmepumpen har et ekstremt effektivt luftfilter, der fjerne partikler helt ned til 0,01 micron. Filtret blokerer dermed for støv- og skimmelpartikler, pollen, dyrehår, husstøvmider, vira etc. Varmepumpen er derfor en fremragende løsning for allergikere og mennesker med astmasymptomer.
Varmepumpen holder desuden dug fra døren. Dugpunktet ligger på 14 grader. Da varmepumpen sikrer en minimumstemperatur på 16 grader året rundt, undgår du kondens, som kan skabe skimmelsvamp og lignende. Dette er særlig oplagt til sommerhuse, der står tomme i længere tid.
Smukt design
Varmepumpen er ikke bare praktisk, men også gennemtænkt i design. Den er stilren og enkel, så den passer ind i din bolig. Nogle varmepumper giver oven i købet mulighed for, at du kan sætte dit eget kreative præg på dem. Du kan sætte et billede ind i rammen og dermed skabe dit eget personlige galleri i hjemmet.
Vælg den rigtige varmepumpe
Varmepumpen skal passe til dit hjem og dine behov. Det er derfor eksempelvis vigtigt at tage højde for husets størrelse og anvendelse. I valget af anlæg ser man ofte på varmeydelsen/kW, som er et udtryk for, hvor meget effekt anlægget kan levere. Samt energieffektiviteten/COP som fortæller om virkningsgraden eller effektiviteten om man vil.

En typisk investering i en varmepumpe, inkl. installation, ligger på ca. 20.000 kr. og Jydsk Tagteknik tilbyder attraktiv finansiering til  0 % i rente, 0 kr. i udbetaling, til 555 kr. pr. måned i 36 mdr.

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *