Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Spar penge med et New York Pass

Spar penge med et New York pass

Går turen til byernes by New York, og ønsker du at besøge en række af de store seværdigheder, som den nævnt herunder, så er et New York Pass helt sikkert noget for dig!

  • Frihedsgudinden
  • Empire State Building Observation Deck
  • Top of the rock
  • Museum of modern art
  • 9/11 Tribute Center
  • Hop on and off bus
  • Circle Line Sightseeing Cruises
  • rabat på teaterbilletter
  • shopping – få procenter flere steder
  • og meget mere…

Hvis ovenstående seværdigheder er nogle af dem, som du planlægger, at besøge i New York, Så vil et New York pass kunne spare dig for helt op til 50% i forhold til at skulle købe billet til hver enkelt seværdighed hver for sig.

Hvad er the New York Pass

The New York Pass er et plastic chipkort (kreditkortstørrelse) der giver dig adgang til over 80 seværdigheder i New York. Et New York pass kan købes i et 1, 2, 3, 5 eller 7 dages udgave – og findes i en voksen version og en børne udgave for 4 – 12 årige. Børn under 4 år har som regel gratis adgang til de fleste seværdigheder.

Når du har købt dit New York Pass via hjemmesiden www.newyorkpass.com og gennemfør din online betaling, så gælder kortet i et år fra betalingsdatoen. Hvis du f.eks. har købt et 3 dages kort, så vil kortet gælde i 3 dage fra du har brugt kortet første gang. Så hvis du f.eks. ankommer til New York om mandagen, men først benytter dit kort om onsdagen til at besøge en seværdighed, så vil kortet først blive aktiveret om onsdagen og gælde til og med fredag. Kortet gælder i hele kalenderdage, så hvis du aktiverer det en onsdag aften, så tæller onsdagen som en hel dag. Så det er en god idé at starte tidligt på dagen. Kortet giver adgang til hver enkelt seværdighed én gang.

Rabat på Hop on and off busser

Du kan kombinere dit New York Pass og spare op til 60 dollars med rabat på de populære Hop on and off busser .

Når du har bestilt dit kort, så kan du enten vælge at af få det sendt hjem til Danmark med posten (det koster dog 25 dollars, men de er rigtig godt givet ud, da du så slipper for at skulle bruge tid til at finde et af to udleveringskontorer på Manhattan. Hvis du alligevel vælger at afhente dit kort selv, så skal du udskrive og medbringe den voucher, du får tilsendt pr. e-mail ved online bestillingen.

New York Pass og Fast track

Ud over rabat på en masse seværdigheder i New York , så giver dit New York pass dig også en anden stor fordel. Ved en lang række seværdigheder, kan du kan nemlig benytte dig af den såkaldte Fast track. Fast track en hurtig vej uden om de normale køer, så du undgår at skulle bruge en masse tid på at stå i kø, ved de enkelte seværdigheder. Du kan bl.a. benytte fast track ved disse seværdigheder:

American Museum of Natural History
Carnegie Hall Tours
Tour at Lincoln Center
Intrepid Sea, Air & Space Museum
Museum of Modern Art (MoMA)
Solomon R. Guggenheim Museum
The Cloisters Museum and Gardens
The Metropolitan Museum of Art
Top of the Rock
Madame Tussauds New York
Circle Line Sightseeing Cruises
Planet Hollywood
Brooklyn Botanic Garden
Rockefeller Center Tour
Discovery Times Square

Gratis Guide bog til New York

Når du har bestilt dit New York Pass, og vælger at få sendt kortet hjem, så følger der en gratis guide til New York med i prisen. I denne guide er der også beskrevet, hvordan du benytter Fast Track, og hvornår på dagen der bl.a. er bedst plads ved de forskellige seværdigheder i New York, samt en masse andre brugbare tips til din storbyferie.

New York Pass: Få fri adgang til New Yorks 80 førende attraktioner. Se mere, spar mere! Lige nu sparer du yderligere 15%.

Læs evt. denne rejsebeskrivelse med gode rejsetips til din næste tur til New York eller her vedr. outlet shopping i New York.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *