Billig A-kasse Se de billigste A-kasser i Danmark

Tjen penge online

Tjen penge online! – suppler din indkomst.

Der findes en række firmaer, der tilbyder, at du som bruger kan tjene lidt ekstra penge ved at udføre en eller anden form for ydelse online. For det meste så ønsker firmaerne at indsamle forbrugerdata, og hvordan gør de så det? Typisk så skal man som forbruger tilmelde sig et undersøgelsesselskab, hvor de så herefter betaler dig for at du giver din mening til kende, typisk ved at du skal besvare et spørgeskema, se en reklamevideo eller noget tilsvarende.

Tjen penge online ved at se reklamer eller besvare spørgeskemaer, gør dig ikke til mange millionær, men det giver dig en god mulighed for at supplere din indkomst, enten ved kontant betaling, eller i form af gavekort til anerkendte butikker mv.

Dine ydelser honoreres typisk en gang om måneden med en eller flere af følgende betalingsmetoder:

Penge . Du får dine penge på en check eller du kan veksle dine point til penge via PayPal.

Gavekort . Indløs dine point hos gode anerkendte mærker.

Konkurrencer . Du får lod i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde penge eller præmier.

Donére pengene . Du kan også vælge at donere pengene til velgørenhed.

Når du tilmelder dig vil du modtage forskellige spændende spørgeskemaer i din e-mail indbakke. Beløbet af penge der udbetales for, hver spørgeskemaundersøgelse afhænger af undersøgelsens emne, graden af detaljer og undersøgelsens varighed.

Hvor kan du så tilmelde dig? Vi har samlet en lille oversigt over firmaer, hvor du kan tilmelde dig og tjene penge online:

  • YouGov . Har du nogensinde lyst til bare at sige din mening? Med YouGov får du point hver gang du siger din mening, og disse point kan du bruge til at købe for i online-shoppen. Det er selvfølgelig gratis at være medlem.
  • Toluna . Få din stemme hørt med Toluna. Toluna er et dedikeret fællesskab til at få din stemme hørt. Fortæl nogle af verdens førende brands og tjenester, hvad du mener og du kan optjene point som du kan bruge på produkter, gavekort mm.
  • Eovendo . Bliv betalt for at bedømme reklamefilm.

Tags: få ekstra lommepenge , se reklamefilm , , tjen penge på nettet , tjene lommepenge , tjene penge online , tjene penge på nettet

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *